dinsdag 6 april 2010

Moeders voor moeders... de aflevering (part 1)

De jongens gingen een dagje naar oma, zodat ik op het gemak naar Antwerpen kon tsjeesen vandaag. Een aanblik in de hal -waar al het gerief bijeen stond- suggereerde alvast dat ik beter eerst de jongens naar oma bracht en dan nog eens terug naar huis reed omdat het lang niet in de koffer zou geraken als ik de zetels niet omhoog zou zetten zodat de kangoo al zijn ruimte prijs zou geven.

Om een idee mee te geven, zo zag hij er eerst uit:En zo zag hij er even later uit:In Borgerhout aangekomen stonden ze me al op te wachten, want ze wisten dat ik ging afkomen. Frans en Gaston laadden de auto uit terwijl ik (hihihi hahaha, ik stond erbij en ik kijk er naar) leuk wat foto's stond te maken.


Dus zag even later mijn auto er weer zo uit:


En uiteindelijk als de auto leeg was, zei ik tegen Frans en Gaston (de enthousiaste vrijwilligers) niet 'vaarwel' maar 'tot ziens'... de reden daarvan moet ik later misschien nog eens uitleggen, want eigenlijk was dit niet 'the end' van het project, het krijgt nog een staartje.

En hoe zat dat nu met dat pakje van mEET?
Awel, dat heb ik niet kunnen onderscheppen. Reden daarvoor was dat het in een envelop zat en dus was ingedeeld bij de gewone post van de ronde der facteurs en niet bij de pakjesafleveringsdienst van taxipost, want die hadden geen pakjes meer voor mij vandaag.
En de facteurpost, die wordt machinaal op voorhand gesorteerd en ingedeeld.
Dus vanavond toen ik thuis kwam (ik had er een dagje Antwerpen van gemaakt) vond ik inderdaad nog wat spullen in de brievenbus.
Maar niet getreurd, dat komt allemaal nog slim en dat komt zeker nog goed terecht!

mEET stuurde me dit pakje:


En "In the attic" stuurde me dit pakje:


Over dat staartje, en de bedankjes en de rest.... later meer :-)

11 opmerkingen:

 1. ik ben benieuwd naar die 'later meer'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, kijk, daar gaan ze! Onze spullen! Op weg naar een moeder die er haar kind mee kan verwennen. Het raakt me wel, als ik dit zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goe gedaan Sabine! Ben ook wel curieus naar die "later meer". Als ge u nie kunt inhouden en het persé kwijt wilt aan iemand... ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. he verdikkie, ik had er een envelop van gemaakt zodat het sneller zou aankomen.... snik, niet dus. jammer! maar ok ik zal niet getreurd zijn en ben benieuwd naar 'later meer'!!!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. meer meer! Wat leuk om te zien dat al die spulletjes in je auto lagen. Echt geweldig!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nu weten we de reacties nog nie he;-)
  jij weet een mens wel nieuwsgierig te maken se

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amai...zo een vracht! Merci om dit allemaal op je schouders te nemen.
  En ja, ook ik ben benieuwd naar het staartje van het verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een berg spul !! Heerlijk om daar mee aan te komen lijkt mij ;-) En ik ben heel benieuwd naar het staartje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw, volgende keer doe ik zeker mee (maar met verhuis- en verbouwperikelen geraak ik niet meer aan mijn naaimachine tegenwoordig). Toch nog nen dikke proficiat en ik ga het hier zeker opvolgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waw seg! Over dat staartje... als je nog eens terug gaat, zou ik dan nog iets mogen opsturen? Maar 'k kan het pas dit weekend maken, dus hopelijk ga je niet te snel terug :-) En anders moet ik zelf maar eens tot daar rijden.

  BeantwoordenVerwijderen