vrijdag 2 april 2010

De valreep..

Wat de post betreft zouden dit de laatste pakketten moeten zijn...
Er zijn er wel nog een aantal onderweg via 'alternatieve wegen' dus dit is zelfs nog niet alles.
Ik heb net nog eens gekeken naar de berg die we al verzameld hebben en ik schat in ikea-tas-termen (je weet wel: van die hele grote) dat het er minstens 5 goed gevulde zullen zijn. Misschien zelfs meer, momenteel zijn al mijn wasmanden in gebruik.
Ik heb ook nog heel leuke kleertjes gekregen om mee te doen, die niet zelf gemaakt zijn (en die heb ik dan hier niet getoond) en nog wat babymateriaal. Ik neem zelf ook nog speelgoed mee (ik ben onthaalmoeder en heb gewoon teveel - meestal gekregen van kennissen en familie) en nog wat uitzet. Dus dat gaat er fraai uitzien als dat allemaal in de auto zit.
Ik laat dit weekend de foto's nog zien van alle zelfgemaakte dingen samen/gesorteerd volgens set of volgens soort en dinsdag of woensdag natuurlijk verslag van de overbrenging.

Maar eerst, de nieuwe pakketten:

Mama P stuurde een lakentje, een slab, een speenkoordje en een shirtje.


Liezelmoedertje stuurde een dekentje, twee shirtjes, een afwasbare slab en een mutske


Vero stuurde een knisperend labeldoekje


Meisjesmama stuurde 2 slabkes met mouwen


JeSuPo stuurde een dekentke, een vestje en waslabkesBombombilla stak in haar pakje 2 lakentjes en een dekentje


In het pakketje van Happy en rose zat een jurkje en lavendelzakjes

Vrouwtje gekruid stuurde een jurkje en een labeldoekje

5 opmerkingen:

 1. ah, ze zijn dan toch nog op tijd toegekomen! En ik was vergeten er een kaartje erbij te steken! Dus bij deze: Sabine, superbedankt voor het organiseren van deze geweldige actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nee hoor, dit is niet het laatste..... er is vanuit hier nog wat onderweg blijkt ;) is dinsdag gepost, komt hopelijk nog op tijd aan! je bent superrrrrrrrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog eens op de reclammekes hiernaast geklikt, krijg je dan geen extra centjes? Of is het plaatsten al genoeg om geld te krijgen?
  Echt een geweldige buit vergaard! Zo'n ongelooflijk succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. camomille: tis per keer dat erop geklikt wordt dat er geld binnenkomt, geen idee hoeveel juist, want het is de eerste keer dat ik dit doe.

  BeantwoordenVerwijderen