donderdag 1 april 2010

En eens de pakjes open waren.... klik klik klik (het fototoestel)

Waar zal ik beginnen? Er was weer zoveel!

(het deel van vandaag heeft wel een hoog meisjes-gehalte, en ik bedacht pas bij publicatie dat die roze ondergrond voor de foto's er misschien wat over is... vergeef mij ;-) )


Sara stuurde me 2 t-shirtjes die ze heeft voorzien van een applicatie:Mie Mol stuurde 3 prachtige jurkjes:

Linde maakte ook een leuk zomerjurkje:


Betty en haar dochter stelden een gigantisch pakket samen met wintergerief, lakentjes, dekentjes, slabbekes, zakjes etc...:
In het pakket van Ester Schiphorst zat een mutsje, jasje, slangknuffel, slofkes en een geweldig gehaakt wikkeldekentje:Griet stuurde een té schattig kimono'tje , slabbetjes en een speendoekje.


Pippelotje stuurde sloefkes, labeldoekje, afwasbare slabbetjes en spenen aan speenkoordjes


Kir stuurde een lief dekentje, knuffels en een zakje met knikkers

De taxipost-madam begon wel een beetje nieuwsgierig te worden.... Op een van de pakketten stond "Moeders voor Moeders" vermeld, dus vroeg ze of ik voor Moeders voor Moeders werk. Ik heb haar dan over dit blog verteld en dat ze hoogstwaarschijnlijk vanaf volgende week onze bijna dagelijkse date zal moeten missen....

En... de opbrengst van de reclamekes hier rechts in de kolom gaat ook op de rekening van moeders voor moeders, ook al ben ik geen fan van reclame, dit is voor het goede doel ;-)

3 opmerkingen:

 1. wow wat een pak!
  enne hopelijk brengen de reclammekes veel op hihi
  geen idee eigenlijk wat dat opbrengt zo reclame op je blog. Voor een goed doel vind ik het wel kunnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zou ik graag in je schoenen staan. Al die pakjes! Goh, dat blauwe en dat geblokte kleedje van Mie Mol... zo schattig! Zeker met die schattige bollekesvoering.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jawadde!!Wat een succes!!

  BeantwoordenVerwijderen